SSK-shoppen

– ÖPPPNAR 27 NOVEMBER –

Nya Produkter
Vi har inför den här säsongen jobbat fram en ny kollektion tillsammans med Sport Design Sweden. Vi har massor med fina kläder för att kunna bibehålla den rätta stilen från soffan i vinter.

Vi kommer nu att släppa nya produkter VARJE VECKA fram till jul så det gäller att hålla ögon och öron öppna. Sen gör den så efterlängtade SSK-julsenapen comeback och finns på hyllan inom kort! Tillsammans med Supporterklubben kommer inför julen att lansera ett frågespel “Av supportrar för supportrar!”, det kan vi lova er att ni inte vill missa. Vecka 50 bör ni redan nu boka in i kalendern – då släpper vi en hemlig limiterad kollektion. Mer om den senare..

Tippa Matchen
Varje matchdag kommer man kunna besöka SSK-shoppen för att tippa resultat och första målskytt. 20 mål på de tre senaste matcherna gör det dock inte helt enkelt… Vem blir första målskytt på fredag i säsongens första derby mot AIK?! Kom in till oss och tävla – fina priser i potten!

SSK-Klappen
Vi har under hösten (och innan dess givetvis) märkt av vilken otrolig kraft det finns i SSK-supportrarna runt om i stan och i hela landet och det är därför vi tillsammans med er vill hjälpa andra. Julen är i vanliga fall en tuff tid för väldigt många, alla barn har inte ett uppdukat julbord eller klappar under granen. Därför tänker vi nu att vi TILLSAMMANS ska göra julen om möjligt lite ljusare för några familjer runt om i stan. Köp en julklapp, slå in den och märk vem den lämpar sig till (en 5-åring, en 10-åring, en mamma, etc.) och kom och lämna den i julsläden hos oss så ser vi till att de hamnar hos familjer som behöver det!

Öppettider
Jobbar du hemifrån eller har flexibla arbetstider? Besök oss gärna under dagarna när det normalt sett inte är lika mycket folk ute och rör sig på stan så hjälps vi åt att minska trängsel.

Södertälje City-anslutet företag läs mer här »