Foodtruck-kväll 25/6 i Södertälje City – Matfavorit i repris

Den uppskattade Foodtruck-kvällen återkommer till Stadsparken i Södertälje City, intill pendeltågsstationen. 25 Juni kl 17-21 intas parken av flera gästande restauranger och foodtrucks med olika teman. Då kommer både hitresta matbilar och tält där lokala restaurangägare visar upp sig och säljer sina rätter.

Juni-kvällen fylls med musik och ett brett utbud maträtter och sittbord i Stadsparken för att underlätta ätandet. Fem olika restauranger har bokats än så länge. Nyfikna besökare uppmanas att följa evenemanget på Facebook där deltagarinformationen uppdateras löpande. Se Foodtruck-kväll i Stadsparken

– Det blir matfavorit i repris! Det här har varit väldigt uppskattade evenemang tidigare och vi bygger vidare på dem nu. Vi vill välkomna besökarna att upptäcka något nytt här i Södertälje City. En kul matupplevelse! Bord finns men om man vill kan man även ta med picknick-filt och några vänner för en riktig myskväll i Stadsparken. Vi hoppas se många matglada ute i city den 25 juni!, säger Lena Raattamaa, Event och Marknadskoordinator på Södertälje City

Foodtruck-kvällar började i Södertälje City i juni 2018 och detta blir tredje gången som det arrangeras i Stadsparken. Första gången var det strålande väder och fyra utställare, vilket inte räckte helt för att möta besökarnas förväntningar. Denna juni-kväll strävar Södertälje City efter minst dubbelt så många utställare och samma soliga väder som förra året.

Kvällen anordnas i samarbete med Kanalåret 2019 – ett jubileumsår för Södertälje som fylls av flera olika evenemang, möten och samverkansformer för att bjuda Södertäljeborna på ett år med ”extra allt”.
www.kanalaret2019.se