Glädjefyllda uppträdanden till Södertäljefestivalen

Panetoz och Dolly Style bjuder på glädje och festkänsla med välkända hits under Södertäljefestivalens lördagskväll.

Panetoz tar med sin unika fusion av pop, reggae och afrikansk musik till Södertäljefestivalen och bjuder in till fest med inkluderande och glädjespridande låtar.

Deras officiella debutsingel “Mama Africa” släpptes 2009 i samband med deras framträdande på Ung 08-festivalen i Stockholm. Låten blev snabbt populär och ledde bland annat till att Panetoz blev valda som förband åt Busta Rhymes samma år. 2012 släpptes “Dansa Pausa” som placerade sig som nr 1 på Sverigetopplistan och har spelats imponerande 54 miljoner gånger på Spotify.

I Melodifestivalen 2023 var Panetoz med och tävlade med nya låten “I’m On My Way” som spelats flitigt på radion sedan dess.

Dolly Style, bestående av Molly, Holly och Polly, har gjort sig kända för sin unika musikstil och lekfulla scenframträdanden med visuell inspiration från japansk kultur. Deras catchy melodier och energifyllda dansnummer har charmat den svenska publiken i flera år och idag är det många som kan sjunga med i hits som “Rollercoaster”, “Hello Hi” och “Habibi”, gruppens största hits som alla kommer från olika framträdanden i Melodifestivalen genom åren.

Dolly Style uppträder kl 16 på Stora scenen och därefter finns chans att träffa artisterna för signering på Stora Torget.

Programmet sätter sig bit för bit och vi ser verkligen fram emot en Södertäljefestival i glädjens tecken!