Kärt återseende av Mello-vinnaren

Tusse kommer till Södertäljefestivalen 2022. Han gästade Södertälje city redan julen 2019 när han precis hade vunnit Idol. Sedan dess har det hänt mycket i den unga artistens liv och karriär. 

Tusse är en härlig artist som har många fans i Södertälje och han tar med sig mycket positiv energi, så vi är väldigt glada att kunna välkomna honom till stora scenen på lördag 27 augusti under Södertäljefestivalen

Följ Facebook-evenemanget
Södertäljefestivalen 2022

Håll koll på Södertälje Citys sociala medier
@SodertaljeCity
@sodertaljecity

Mer om artisten

Du kanske fick upp ögonen för honom under hans tid i Idol, men Tusse har varit aktiv sedan 2018 då han deltog i TV4-succén ‘’Talang’’. Efter att ha tagit sig till semifinal släpptes första singeln ‘’My soul is calling you’’ som är en hyllning till hans bortgångna mor. Året efter följdes debutsingeln av andra singeln ‘’A better you’’, en mycket hyllad tolkning av Whitney Houstons ‘’How will i know’’ och även vinnarlåten i idol ‘’Rain’’.

Tusse har sedan synts flitigt på TV i olika sammanhang och 2021 gick han segrande ur Melodifestivalen med låten “Voices” som han därmed fick framföra i Eurovision Song Contest i Rotterdam. Låten närmar sig 40 miljoner streams på Spotify. Just nu är Tusse aktiv med sin nyaste låt som heter ‘’Happiness before love’’.