Lunas Nyheter

Nya butiker, restauranger och mer! Häng med genom Lunagallerian tillsammans med Dikran som guidar oss genom nyheterna. 

– Vi vill att gallerian ska fyllas med liv och rörelse så länge den finns kvar och just nu ser det ljust ut, säger Dikran Masso, förvaltare Telge Fastigheter och ansvarig för Lunagallerian.

Telge Fastigheter har flyttat butiker från tredje plan till det första för att göra det mer attraktivt. Man kommer också få in helt nya aktörer – den framgångsrika nätbutiken Skalhuset, ett spännande Sushi-café och en ny indisk kolgrillsrestaurang, även de samlade på första plan.

Det nya sushi-cafét

Under april öppnar verksamheten ”UngaVuxna” upp dörrarna på plan två och den första maj får de sällskap av möbelbutiken Tumba Möbler som öppnar i en stor lokal.

I Lunagallerian finns fortfarande några lokaler som står tomma, som med förmånliga villkor skulle kunna hyras ut på korttidskontrakt till butiker och andra verksamheter, enligt Telge Fastigheter.

– Det som återstår i gallerian är tre tomma lokaler på plan tre, meddelar Dikran. De ska vi nog kunna fylla upp inom kort.

Den som är intresserad av att hyra lokal i Lunagallerian kontaktar uthyrare på Telge Fastigheter. Du hittar också mer info om uthyrning och etablering på sodertaljecity.se/etablera.