Maten och smakerna står i centrum under Södertäljefestivalen 2023

Årets festival sätter fokus på matupplevelsen där mer än 20 spännande matförsäljare och foodtrucks kommer att finnas på plats under festivalen. 

Södertäljefestivalen är inte bara en plats för musik, kultur och underhållning, utan också en destination för härliga matupplevelser. 

FamiljeTivoli är ett nytt tillskott som erbjuder en rad spännande attraktioner perfekt anpassade för barn i åldrarna 3–12 år.

I år vill vi verkligen att besökarna kommer hungriga till festivalen.Det kommer att finnas mat från olika delar av världen, och vi har ansträngt oss för att skapa en mix av smaker och erbjuda en matfestival i festivalen. Vår förhoppning är att det varierande utbudet kommer att göra festivalen ännu mer minnesvärd för våra besökare
– Aljosa Lagumdzija VD, Södertälje City

Maträtterna på Södertäljefestivalen kommer att vara en mix av välkända favoriter och unika rätter. Oavsett om du är sugen på saftiga hamburgare, söta churros,autentisk sydamerikansk mat, smakrika turkiska läckerheter, knapriga langos eller fräscht asiatiskt kök – är vår ambition att ha något för alla matälskare!

“Det blir ett utmärkt tillfälle att utforska nya kulturer genom sina kulinariska traditioner. Södertäljefestivalen kommer äga rum mellan den 25 -27 augusti där musik, kultur och mat sammansmälter för att skapa en minnesvärd upplevelse för alla sinnen!”
– Aljosa Lagumdzija VD, Södertälje City