Partners

Södertälje Citys partners stödjer arbetet för en positiv utveckling i Södertäljes stadskärna.

Vårt mål är att förändra hela parkeringssektorn

Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan. 

Läs mer om Aimo Parks vision här


För personlig service

Hos inCup Sörmland kan du köpa, hyra eller leasa allt du behöver för din fikarast. Såsom ditt favoritkaffe eller en kopp choklad, kalla drycker eller ett riktigt gott kolsyrat vatten.

  • Varuautomater
  • Dryckesautomater
  • Vattenautomater

inCup vill ge personlig service och ha ett gott samarbete med våra kunder, precis som vi haft ända sedan starten 1987. Genom att finnas nära till hands har vi möjlighet att snabbt vara på plats när du behöver oss. Dessutom är vi väldigt trevliga – där har du alla våra företagshemligheter!

“Vi vill gärna få vara med och se till att fikarasten på ditt jobb blir så god som möjligt. Vi levererar det märke du föredrar på alla varor, från kaffe och filter till kakor och läsk. Vi kommer med påfyllning, gör rent och ser till att allting fungerar som det ska. Precis så ofta du vill.”

> Se mer på inCups hemsida


Securitas Sverige skyddar hem, arbete och samhälle

I snart 90 år har vi ökat tryggheten i en värld där riskerna ständigt förändras.

Varje dag skyddar våra 10 000 medarbetare det som betyder mest för våra 100 000 kunder i hela Sverige. Säkra din verksamhet och dina tillgångar innan något händer med våra tjänster.

Oavsett om du är i behov av bevakning, brandskydd, säkerhetsteknik, störningsjour, parkeringsservice eller fastighetsjour så skräddarsyr vi en lösning för dig.

Nedan är några av våra tjänster:

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag – att säkra det som behöver skyddas och hjälpa människor att känna sig trygga.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Sharp Södertälje etablerades på 70-talet. Hög kompetens och kvalitativa produkter resulterade i att vi snabbt blev en stark resurs i företagarkretsar.

Då – skrivmaskiner och analogt. Idag – högteknologiskt digitalt! En spännande utveckling som vi ständigt hänger med i tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och leverantörer.

Detta är endast en del av Sharp Södertälje:

  • Kopiatorer / Skrivare
  • Dokumenthantering
  • Kassasystem
  • Ljud och Bild-system
  • IT-tjänster
  • Kontorsmaterial

“Det är alltid lika stimulerande att varje morgon öppna lagerporten på Hantverksvägen 10 för att lasta, och sedan se den miljövänliga Sharpbilen rulla iväg på dagens runda med allt från den lilla favoritpennan till avancerade tekniska komponenter, kopieringspapper, toner, whiteboards etc.”

> Se mer på Sharp Södertäljes hemsida