Välkommen till Telge-tältet på Södertäljefestivalen

Telge medverkar som sponsor med utställningstält på Olof Palmes plats. Vi visar exempel på hur vi gör Södertälje ännu bättre, smartare och mer hållbart.

I Telges tält kommer fyra bolag att representera Telgekoncernen; Telge Nät, Telge Återvinning, Telge Energi och Tom Tits Experiment.

Telge Energi

 • Går du i tankar om att börja producera din egen förnybara el och samtidigt minska dina energikostnader? Perfekt, besök oss och prata solceller.
   
  Vi hjälper dig att designa solceller på ditt tak, tar fram ett kostnadsförslag och ser över hur vi skulle kunna lägga upp installationen.

Telge Nät

 • Just nu installerar vi smarta elmätare hos hem och företag i Södertälje och Nykvarns kommuner. Med den nya elmätaren får du bättre kontroll på din elanvändning.
   
  Besök oss så berättar vi mer om hur du kan spara både el och pengar.

Telge Återvinning

 • Blandas allt avfall tillsammans i sopbilen? Varför måste man sortera ut mat separat? Är det verkligen lag på att sortera?
   
  Vi finns på festivalen för att svara på alla frågor inom återvinning. Dessutom kommer vi att bjuda på en klurig tipspromenad och andra lekar att utmana sin kompis på. Välkommen!

Tom Tits Experiment

 • På plats i Telge-tältet finns solcellsdriva gräshoppor som tävlar mot varandra på en kapplöpningsbana. Utmana din kompis i gräshoppsrace och få chansen att vinna entrébiljetter till Tom Tits Experiment.

Plats: Olof Palmes plats (ovanför Marentrappan)
Dagar: Fredag till Söndag
Tider
Fredag 12:00–19:00
Lördag 10:00–19:00
Söndag 10:00–17:00