Utebio “Top Gun: Maverick”

Presenteras av HSB Södertälje

Välkommen till en gratis visning av publikfavoriten Top Gun: Maverick med Tom Cruise i huvudrollen. Marenplans stentrappa förvandlas till biosalong, ta gärna med en sittfilt och mys med oss!

Filmen rundar av Södertäljefestivalen på söndagkvällen och presenteras av HSB Södertälje i samband med deras 100 års-firande.

Visningen startar vid solnedgången, cirka kl 20:00 beroende på vädret och ljuset, och den genomförs även om det regnar.

För en extra härlig biokänsla kommer HSB Södertälje också att bjuda på popcorn till filmen 😊

“Det var självklart för oss att även i år delta i Södertäjefestivalen. Dessutom fyller HSB 100 år i år och det vill vi ju uppmärksamma. Vår historia är fylld av innovationer och samhällsengagemang. Social hållbarhet och livskvalitet är drivkraften för HSB Södertälje, både när vi förvaltar befintliga bostäder och när vi bygger nya. Med detta sagt har vi bl.a. nöjet att stå som stolt sponsor för årets utebio. Välkomna att fira 100 år med oss!”
– 
Cecilia Högberg, VD, HSB Södertälje.

Om filmen – Top Gun: Maverick
Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete ‘Maverick’ Mitchell där han hör hemma, en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften.

Datum: Söndag 27 augusti
Tid: 20:00
Plats: Marenplan