Stage Academy Artist 2023

Södertäljefestivalen 2023
Stora Scenen – Lördag 26/8 kl. 12:00

Här kan du som lokal talang ta dina första steg mot att bli framtidens stjärna, i en rikstäckande artisttävling som lagt grunden för flera av dagens kända artister.

Bland tidigare deltagare/vinnare se vi Tusse, Nadja Holm, Hanna Ferm, Sebastian Rydgren, Klara Almström och Arwin Ismail.

Ansök idag, och få chansen att uppträda på stora scenen. En vinnare från Södertäljefestivalen går vidare till den nationella finalen!

Stage Academy Artist gästar stora scenen under lördagen och tar också med sig förra årets nationella vinnare – Arwin Ismail från Huddinge, som uppträder live.

Så går uttagningen till inför Stage Academy Artist på Södertäljefestivalen

  • Gör en videoinspelning där du sjunger/spelar
  • Skicka videon (eller länk till videon) i ett mail till info@stageacademy.se och kom ihåg att skriva “Artist” i ämnesraden

Mer info om tävlingen hittar du på stageacademy.se/artist

Finalen för Stage Academy Artist 2023 avgörs i Stockholm den 24 september.

Att bli artist och kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Zara Larsson, Tusse, Hanna Ferm och Molly Sandén för att nämna några har alla börjat på scener som skapats för unga talanger.

Vi är glada att Södertälje City ser potentialen i de många upcoming akterna som behöver hitta vägar framåt och att vi får chans att exponera dem på den här scenen i samband med Södertäljefestivalen
– Annamia Fast, grundare av Stage Academy