Spökhuset kommer tillbaka

Vågar du besöka Södertäljes läskigaste spökhus? Under Halloween byggs det upp på Stora Torget, av fritidsgårdarna i Södertälje. Flera rum skapas som besökare får gå igenom. Det finns spöken utspridda i hela huset så förbered dig på att bli skrämd.

Idén var förra året helt ny. Ett spökhus som byggs av fritidsledare och ungdomar från fritidsgårdarna i Södertälje. När de byggt färdigt förvandlade de sig till spöken och onda andar som hemsöker huset. Man välkomnade alla besökare helt gratis och en av de läskigaste – och roligaste – halloweenkvällarna i Södertälje var ett faktum, med hundratals besökare. Nu återuppstår succén.

“Spökhuset blev otroligt populärt. Det var på alla sätt ett roligt och lyckat samarbete med fritidsgårdarna. I år satsar vi på ett ännu läskigare spökhus och hoppas att locka till ännu fler skrik och skratt”, säger Lena Raattamaa, event och marknadskoordinator på Södertälje City

”Efter förra årets succe så vill vi självklart göra om det”, säger Abdo Khoury, en av initiativtagarna till Spökhuset, och fritidsledare på Ung Fritid, Södertälje kommun. 

Alla är välkomna till spökhuset, men barn under 12 år ska ha en vuxen med sig.

Fler uppdateringar om Halloween-kvällen kan följas på Facebook-evenemanget Spökhus på Stora Torget

Inträde: Gratis
Tid: 31 Oktober kl. 17-20
Plats: Stora Torget, Södertälje City
Arrangör: Södertälje City & Ung Fritid (Södertälje Kommun)