Stå upp för Södertälje 21 mars

SBBK manifesterar – Stå upp för Södertälje 2033!

SBBK vill tillsammans med kommunen, näringslivet och idrottsrörelsen manifestera för ett tryggt och aktivt Södertälje samt stärka stadens varumärke. I Södertälje vill vi bo, arbeta och idrotta – tillsammans!

I ett unikt projekt –Stå upp för Södertälje 2033 bjuder Södertälje Basketbollklubb in idrotten till en gemensam årlig manifestation för ett tryggt och mer aktivt Södertälje. Vi vill skapa en gemensam framtidstro för alla i Södertälje där vi ökar vi-känslan och stoltheten. Vi har mycket vi kan vara stolta över och framförallt inom idrotten som fångar upp många unga personer.

Det här är Stå Upp för Södertälje 2024

Manifestation på Stora Torget 21 mars kl. 18:00.

Klara Almström från Idol 2022 uppträder.


Vi går gemensamt upp till Täljehallen, och ser SBBK Herr:s match mot Köping, uppkast 19:34.


Mat, underhållningar och överraskningar.

Alla idrottsföreningar vill få flera aktiva barn och ungdomar till idrottsrörelsen då vi inom idrotten vet att rörelse har många positiva effekter på hälsan. Genom att årligen samla idrottsrörelsen tror SBBK att vi kan få fram många positiva mediala effekter och förhoppningsvis få flera barn och ungdomar aktiva i våra föreningar i Södertälje. Då vi alla har ansvar för våra barns framtid behöver vi bygga den tillsammans med dem.

Genom att manifestera påvisar vi för våra innevånare, politiker och media att vi vill stå upp för Södertälje tillsammans.

Var med oss och manifestera på Stora Torget den 21:a mars. Klockan 18:00 startar programmet med kortare tal och överraskningar. Därefter går vi gemensamt upp till Täljehallen för basketfest med fri entré där vårt herrlag möter Köping Stars.

Stötta manifestationen och Stå upp för Södertälje!

Privatpersoner: Från 275 kr, Swish 123 035 47 87

Företag: Från 2.750 kr, kontakta anders.jeansson@sbbk.se

Stöttningen kommer gå till att få fler barn och ungdomar in i idrottsrörelsen samt utbilda fler ledare!