Två stora bokningar klara

Det är med glädje vi kan meddela att det svenska rockbandet Smash Into Pieces och den folkkäre artisten Markoolio kommer att uppträda på Södertäljefestivalen 2023

Med en karriär som sträcker sig över två decennier har Markoolio cementerat sin plats som en av Sveriges mest omtyckta artister. Med hits som “Sommar och sol”, “Vi drar till fjällen” och “Ingen sommar utan reggae” har han fått människor att dansa och sjunga med i hela landet. Under 2023 har karriären tagit ytterligare fart i TV4s succéprogram ”Marko & Irma” där han bygger ett hus till sin mamma och visar att humorn och älskvärdheten är stor inom hela familjen Lehtosalo.

Markoolios energiska och underhållande framträdanden har gjort honom till en favorit på scenerna runt om i Sverige, och vi är glada att kunna välkomna honom till Södertäljefestivalen 2023!

Smash Into Pieces har gjort sig kända för sin explosiva live-show och sin unika blandning av rock, pop och elektronisk musik. Bandet bildades 2008 och har sedan dess turnerat i hela Europa och släppt flera framgångsrika album.

Just nu är Smash Into Pieces ett av de absolut största rockbanden i landet och det kommer bli ett häftigt uppträdande på Stora Torget i sommar – det ser vi fram emot!

Södertäljefestivalen är en årlig festival som lockar besökare från hela regionen. Festivalen erbjuder en mängd olika artister och aktiviteter som presenteras löpande.