Youtube-stjärna och Nationell tävling för lokala artister

Södertäljefestivalen välkomnar barnmusiksfenomenet Grannen Måns till stora scenen. Här arrangeras också Stage Academy Artist – en rikstäckande artisttävling där lokala förmågor i alla åldrar uppträder live, och kan vinna en plats i finalen som avgörs i Stockholm.

Båda akterna intar stora scenen under lördag 27 augusti.

Vi är väldigt glada att kunna inkludera Stage Academy Artist i Södertäljefestivalen. Vi har velat hitta ett bra sätt för lokala sångare och musiker att delta i festivalen, och med detta får man inte bara uppträda på stora scenen under Södertäljes största event – en av deltagarna går dessutom vidare till riksfinalen i Stockholm. Det kan bli startskottet på något riktigt stort för en av våra lokala stjärnor

Så här går uttagningen till för Stage Academy Artist Södertäljefestivalen:
– Gör en videoinspelning där du sjunger/spelar
– Skicka videon (eller länk till videon) i ett mail till info@stageacademy.se och kom ihåg att skriva “Artist” i ämnesraden

Flera lokala artister har hört av sig till Södertälje City inför festivalen och vi har vidarebefordrat alla kontaktuppgifter till Stage Academy, som också gör ett informationsutskick direkt till dessa.

“Att bli artist och att kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Artisttävlingar och Open Stages är en förutsättning för nya akter att komma fram och utvecklas i. Zara Larsson, Wiktoria Johansson och Molly Sandén för att nämna några har alla börjat på de många scener som skapats för unga talanger. Med dagens utmaningar finns inte samma möjligheter att få visa upp sin talang eller möjligheten att skapa kontakter för att ta sig vidare. Vi är därför tacksamma att Södertälje City ser potentialen i de många upcoming akterna som behöver hitta samarbeten och vägar framåt och att vi får chans att exponera dem på den här scenen i samband med Södertäljefestivalen”
-Annamia Fast, Stage Academy

Mer om artisten – Grannen Måns

Artisten som tagit barnmusiken med storm på bara två år. I dagsläget finns det nog inte en enda person under 15 år som inte vet vem Grannen Måns är. Hans musik kännetecknas av glada och roliga texter och melodier där flera av låtarna också har ett pedagogiskt och värderingsbyggande innehåll.

Grannen Måns startade som ett youtubefenomen när han medverkade på sin grannes youtubekanal, Sebastian Tadros. Han blev snabbt en av de populäraste inslagen på Tardos kanal och det dröjde inte länge innan duon började skapa musik under namnet ‘’Grannen Måns’’.

Idag har Grannen Måns stora egna sociala medier där han snabbt ökar i popularitet. Hans musikvideo har över 10 miljoner visningar, hans musik har streamats upp emot 20 miljoner gånger och han har gjort flera framträdande och däribland invigt sommarlovsmorgon med sin låt ‘’Sommarlov’’. Redan nu är Grannen Måns en av Sveriges mest streamade och populäraste barnartister och framtiden är fylld av planer som ska sättas i verket!

Följ Facebook-evenemanget
Södertäljefestivalen 2022

Håll koll på Södertälje Citys sociala medier
@SodertaljeCity
@sodertaljecity