Årets Cityföretag 2021: Actic Sydpoolen

Från vänster: Tomas Björck (ordf. Södertälje City) Gänget från Actic Sydpoolen med platschef Marie Eckerfjärd i spetsen, Aljosa Lagumdzija (Centrumchef, Södertälje City)

Årets Cityföretag i Södertälje är friskvårdsanläggningen som alltid bjuder på ett välkomnande leende, och som engagerar sig stort i sina kunder. Grattis till Actic Sydpoolen!

Det kombinerade badhuset med äventyrsbad och gymanläggning ligger på Östra Kanalgatan 2. Under pandemin har man gjort goda insatser under förutsättningarna för att fortsatt bjuda in besökare till en positiv upplevelse i stadskärnan.

Priset delades ut under Södertälje Citys medlemsträff den 24 februari där många företagare från centrum fanns på plats.

Motivering

Utmärkelsen Årets Cityföretag går till en verksamhet som med hög kompetens, personligt bemötande och fantastisk service alltid sätter kunden i fokus.

Man har ett brinnande engagemang och är en god ambassadör, tillika föredöme för Södertälje.

Företaget samverkar gärna med andra aktörer för att genomföra aktiviteter som är öppna för alla och skapar därmed nya mötesplatser för invånare och besökare.

Årets Cityföretag 2021 är Actic Sydpoolen.

Om utmärkelsen

Utmärkelsen ska uppmärksamma en verksamhet som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell service skapar nöjda och glada besökare med en positiv känsla för Södertälje.

De nominerade 2021

Tryck på loggan för att läsa mer om företaget

Läs om tidigare vinnare

Årets Cityföretag 2020
Mas Que Tapas

Årets Cityföretag 2019
Fastighetsbyrån