”Vår ambition och tanke med Bemannix är att vi ska vara en långsiktig samarbetspartner med engagemang, vilja och stort hjärta. Vår familjära känsla är vår röda tråd i hela bolaget, där vi förespråkar balans både på och utanför arbetet. Det tror jag är nyckeln till ett välmående företag och glada medarbetare”
 
Jim Björkman, VD och Bemannix grundare.
 
Om Bemannix
Vi startade vår resa i mars 2014 med visionen att skapa ett familjärt bemanningsföretag som ska tillhandahålla kvalité, engagemang och arbeta med ett stort hjärta i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att oavsett om du är kund eller arbetar hos oss ska du känna stort förtroende och trygghet. Vi innehar kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega och följer branschens regler och lagar på arbetsmarknaden.
 
Genom åren har vi utökat våra tjänster och jobbar numera inom tre affärsområden:
 
Bemanning – Rekrytering – Utbildning
 
Vi förser företag med kompetens som tillgodoser behov på ett prisvärt, effektivt och flexibelt sätt. Vi finns tillgängliga när behovet uppstår, både kortsiktigt och på lång sikt.
 
Vi arbetar alltid med personlig approach mot både kunder och våra anställda, och vi lägger stor vikt vid att hjälpa företag och personal mot gemensamma mål och ambitioner.

> Läs mer på bemannix.se