International Food Festival kommer tillbaka

INTERNATIONELL MARKNAD – FAMILJÄR STÄMNING

I mer än 15 år har Geraud Markets arrangerat International Food Festival. Marknaden tar med sig autentisk mat, delikatesser och kulinarisk kultur från världens alla hörn till Sverige. Senaste gången man besökte Södertälje var 2019.

Väkommen till en internationell marknad nära dig.

International Food Festival återvänder till Södertälje 4–8 juni 2024*.

I år är marknaden större än någonsin med 20 deltagande nationer och över 30 matstånd. Här hittar du mat från hela världen, med fokus på nationalrätter.

En nyhet är också placeringen, som denna gång blir längs Södertäljes centrala gågata och därmed skapar ett trevligt vandringsstråk av matstånd mitt i centrum.

“Det känns jätteroligt att den stora matmarknaden kommer tillbaka till Södertälje. Vi vet att den är uppskattad, skapar god stämning och lockar många besökare till stan för att smaka på rätter från hela världen, vilket också gynnar våra många lokala verksamheter. Nu längtar vi efter att ses här i Södertälje under en härlig sommarsol!”
– Malin Eriksson, Event- och Kundansvarig på Södertälje City

Är du företagsmedlem i Södertälje City och vill prata med oss om hur du kan dra nytta av detta evenemang på bästa sätt? Välkommen att kontakta oss på info@sodertaljecity.se.