Jacqline tar scenen på Södertäljedagarna

Hon är stjärnskottet från Järna som gjort succé både i Idol och Melodifestivalen. Nu är Jacqline klar för Stora Scen på Södertäljedagarna som firas 30 augusti–1 september 2024.

Under Södertäljedagarna kommer artister, mat, utställare och aktiviteter till stan. Evenemanget är helt kostnadsfritt att besöka. Stora Torget gästas av flera artister under lördagen, och nu kan vi avslöja att Jacqline är en av dem.

–Det är fantastiskt roligt, både för att Jacqline är en sån stark artist som verkligen bjuder på show, och så har hon dessutom sina rötter här i trakten med hennes bakgrund i Järna som ger den lokala kopplingen, så för oss kan det knappast bli bättre, säger Malin Eriksson, Event- och Kundansvarig, Södertälje City

OM ARTISTEN
Jacqline gjorde bedriften att direktkvalificera sig till Melodifestivalfinalen 2024 med poplåten Effortless, som blivit en stor hit och hittills streamats över 6 miljoner gånger på Spotify.

2021 var ett händelserikt år för Jacqline när hon tog sig till final i Idol och uppträdde inför en miljonpublik och ett utsålt Avicii Arena. Sedan dess har Jacqline arbetat på ny musik som kommer att släppas under 2024.

Jacqline har sången och dansen som passion och har haft det sen barnsben. När hon var 16 år hoppade hon av gymnasiet för att helt satsa på musiken. Siktet har hon på en global artistkarriär; något hon jobbar stenhårt på varje dag både i musik- och dansstudion.

Med fina hyllningar från svenska artistkollegor såsom Imenella och Cherrie, men även skådespelare som Gustaf Skarsgård och Alexander Abdallah ser framtiden väldigt ljus ut för Sveriges nästa stjärnskott. Vi ser mycket fram emot att vi får hylla henne lokalt i Södertälje.