Lucianoz vill tillföra glädje och kärlek till Södertäljedagarna

Han har sjungit så länge han kan minnas och med sin musik vill Lucianoz förmedla kärlek och glädje till alla. Nu blir han en del av Södertäljedagarnas artistprogram. Det familjevänliga evenemanget firas 30 augusti–1 september 2024.

Artister, mat, utställare och aktiviteter kommer till stan i slutet av augusti när Södertäljedagarna firas i stan. Evenemanget är helt kostnadsfritt att besöka.

Under lördagen bjuds det på scenprogram där stora artister blandas med lokalt innehåll. Förutom Cazzi Opeia, Jacqline och Lucianoz får vi bland annat se vinnare från ungdomstävlingen Danscupen uppträda, en tävling bland Södertäljes skolungdomar som anordnades tidigare under året av ABF JAM och Idrott Utan Gränser.

–Vi är oerhört glada och stolta att kunna välkomna Lucianoz till Södertäljedagarna i år. Hans passion för musik och att sprida glädje är verkligen inspirerande. Lucianoz har en spännande förmåga att engagera både unga och gamla samtidigt så det blir en kul mix och vi ser fram emot att dansa och sjunga tillsammans med alla under hans framträdande, säger Malin Eriksson, Event- och Kundansvarig, Södertälje City

OM ARTISTEN
Lucianoz är den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Han har sjungit så länge han kan minnas med budskapet att ”glädja andra människor med sin röst och närvaro”.

Efter att ha släppt covern på Stefan Borschs klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” på juldagen 2022 har Lucianoz fångat det svenska folket med sin unika röst och otroliga personlighet.

Med sin musik vill Lucianoz förmedla kärlek till alla ute i landet. Han vill få dagens barn att gilla dansband och få folkparkerna tillbaka. Han vill se folk dansa och finna lycka till hans musik.

Under Melodifestivalens semifinal 2023 såg vi Lucianoz hylla Pernilla Wahlgren med att spela hennes klassiker ”Picadilly Circus” live. Det var första gången tv-publiken mötte Lucianoz men vi är övertygade om att det inte var den sista gången. Han gjorde också stor succé när han blev inbjuden av Håkan Hellström till ett fullsatt Stadion i Stockholm sommaren 2023. Han är en av artisterna på årets Diggiloo turné.