Södertäljedagarnas första artist klar: Cazzi Opeia

Nu är det klart att Cazzi Opeia intar Stora Scenen under Södertäljedagarna, som firas i Södertäljes stadskärna 30 augusti–1 september 2024

Under Södertäljedagarna kommer artister, mat, utställare och aktiviteter till stan. Evenemanget är helt kostnadsfritt att besöka. Plats för scen blir Stora Torget under lördagen, och första stora artist att ge konsert till Södertäljedagarnas besökare är Cazzi Opeia. 

–Vi är jätteglada att kunna presentera Cazzi Opeia till Södertäljedagarna! Hon har en fantastisk energi och kommer bjuda på en härlig show i city, säger Malin Eriksson, Event- och kundansvarig, Södertälje City

OM ARTISTEN
Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker är en svensk artist, låtskrivare och vokal producent som vid tidig ålder började skriva egen musik och skapade sig en karriär under artistnamnet Cazzi Opeia. Det stora publika genombrottet för Cazzi Opeia kom med ”I Can’t Get Enough” som tog sig till finalen av Melodifestivalen 2022. Låten blev en stor radiohit och en av det årets mest populära Mello-låtar vilket renderade en Platina-skiva.

2023 tilldelades hon Platinagitarren, en utmärkelse som ges ut av STIM för att uppmärksamma upphovspersoner med exceptionella framgångar. Cazzi Opeias låtar har streamats mer än 4,5 miljarder gånger enbart på Spotify!

2024 är Cazzi Opeia högaktuell efter en stark comeback i Melodifestivalen med låten ”Give My Heart A Break” som hon har skrivit tillsammans med Ellen Berg, Thomas G:son och Jimmy Jansson.