Stage Academy: ARTIST

Södertäljefestivalen 2022
Stora Scenen – Lördag

Upplev våra lokala stjärnor!

Här är chansen för dig som artist/musiker att delta i den nationella tävlingen Stage Academy: ARTIST. Förutom att uppträda på stora scenen under festivalen har du också möjlighet att gå vidare till riksfinalen i Stockholm.

Det kan bli startskottet på något riktigt stort.

Så här går uttagningen till för Stage Academy Artist Södertäljefestivalen:
– Gör en videoinspelning där du sjunger/spelar
– Skicka videon (eller länk till videon) i ett mail till info@stageacademy.se och kom ihåg att skriva “Artist” i ämnesraden

Mer info hittar du på stageacademy.se/artist

Kontaktperson är Annamia Fast på Stage Academy.

Flera lokala artister har hört av sig till Södertälje City inför festivalen och vi har vidarebefordrat alla kontaktuppgifter till Stage Academy, som också gör ett informationsutskick direkt till dessa.

“Att bli artist och att kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Artisttävlingar och Open Stages är en förutsättning för nya akter att komma fram och utvecklas i. Zara Larsson, Wiktoria Johansson och Molly Sandén för att nämna några har alla börjat på de många scener som skapats för unga talanger. Med dagens utmaningar finns inte samma möjligheter att få visa upp sin talang eller möjligheten att skapa kontakter för att ta sig vidare. Vi är därför tacksamma att Södertälje City ser potentialen i de många upcoming akterna som behöver hitta samarbeten och vägar framåt och att vi får chans att exponera dem på den här scenen i samband med Södertäljefestivalen”
– Annamia Fast