Personal bakom disken på Antika Jalla Loo
Södertälje-restaurangen utökar med nytt koncept
Klassiska Södertäljerestaurangen ANTIKA får en lillebror tvärs över gatan. Nu slår ANTIKA JALLA LOO upp portarna. Konceptet bygger fortfarande på det libanesiska köket, men i en snabbare och mer prisvänlig variant.
Målet är att skapa ett snabbmatsalternativ som fortfarande håller utmärkt kvalitet. Här serveras just nu Shawarma, Basterma och färsk Falafel.
–Vi vill skapa något unikt i Södertälje centrum. Libanesisk fast food som håller hög standard, är prisvärd, snabb och enkel att ta med sig, säger Malek Malko, ägare Antika och Antika Jalla Loo
Malek driver restaurangen tillsammans med sin son Jad. Antika Jalla Loo ligger i hörnet av Nygatan och Kaplansgatan, och verksamheten är i full gång.
–Det är glädjande att se det lokala näringslivet växa så här. Med verksamheter som Antika Jalla Loo skapas nya och intressanta matalternativ, men också fler arbetstillfällen och överlag bidrar det positivt till en livligare stadskärna, säger Malin Eriksson, Kund- och eventansvarig Södertälje City