Årets Cityföretag 2023: ICA Kringlan

ICA Kringlan – Vinnare av Årets Cityföretag 2023 – tillsammans med Södertälje Citys ordförande och VD. Foto: Södertälje City

Årets Cityföretag i Södertälje 2023 har utsetts och vinnaren är ICA Kringlan!

Priset delades ut under Södertäljegalan 16 april, en del av Södertälje Företagardag som arrangeras av Södertälje Kommun och Företagarna Södertälje-Nykvarn.

Motivering

Årets Cityföretag prisas för sin förmåga att erbjuda personlig och kompetent service som sätter individen i centrum. Med stort hjärta för kundens behov skapas långvariga och positiva relationer med stadskärnans besökare.

Den positiva andan genomsyrar hela företaget – och lika mycket som man brinner för kunden brinner man också för hela staden och dess välmående. Engagemanget är stort i att skapa gemenskap och delta i aktiviteter som är öppna för alla. På så vis förmedlar man Södertäljeandan.

Årets Cityföretag 2023 är ICA Kringlan.

Om Utmärkelsen

Årets Cityföretag ska uppmärksamma en verksamhet som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell service skapar nöjda och glada besökare med en positiv känsla för Södertälje.

Nominerade till Årets Cityföretag 2023

“Alla nominerade förtjänar att lyftas som goda förebilder och fantastiska exempel på den entreprenörsanda som finns i Södertälje, och vi ser fram emot att få hylla dem under årets största företagsevent”
säger Aljoša Lagumdžija, VD Södertälje City


Se tidigare vinnare:

Årets Cityföretag 2022
Stekt Burger & Stuff

Årets Cityföretag 2021
Actic Sydpoolen

Årets Cityföretag 2020
Mas Que Tapas

Årets Cityföretag 2019
Fastighetsbyrån