Södertäljefestivalen vilar i år

Södertäljefestivalen får vila ett år till. Hälsa och säkerhet är prio. Istället kommer vi i sommar fokusera på att ta fram nya spännande planer med kulturinslag. Vad skulle du vilja se?

Festivalen uppskattas av många, så det är inget roligt beslut, men det ger oss möjlighet att redan nu styra om och se hur vi kan planera en rolig sommar 2021 som samtidigt är så säker som möjligt.

Under 2020 lärde vi oss utveckla nya typer av aktiviteter i stan. Bland annat gjorde vi kampanjer för lokal handel och erbjöd gratis hemleverans, och vi visade upp hela stadskärnans vinterbelysning i en Ljuspromenad som man kunde uppleva på egen hand när man själv ville. Vi märkte att det uppskattades väldigt mycket och vi har fått så många fina kommentarer och hälsningar ❤

Vi jobbar just nu hårt med att hitta nya sätt där vi kan använda stadskärnan som arena, med inspiration av bland annat ljuspromenaden. Ambitionen är att ta fram något som aldrig gjorts tidigare i Södertälje, med inslag av kultur, som man kan uppleva på ett tryggt sätt och få med sig glada minnen härifrån.

Vad skulle Du vilja se i stadskärnan i sommar?
Skriv gärna och tipsa oss.
Skicka ett mail på info@sodertaljecity.se så hörs vi!